www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Сре. Јан. 23, 2019 10:23 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]


www.ribar.com.mk - Полиса на користење

“www.ribar.com.mk” Правила за регистрирање на “www.ribar.com.mk”.

Системот на овој “www.ribar.com.mk” форумите користи cookies за да ја запази информацијата на вашиот компјутер. Тие не содржат никаква информација која ќе ја напишете овде, туку се користат да се подобри функционалноста на форумот. Вашата е-маил адреса се користи само за потврда на регистрацијата (и за испраќање на лозинката ако случајно сте ја заборавиле).

Вашата лозинката е криптирана во нашата база на податоци и е безбедна.Но не е препорачливо да користите иста лозинка за неколку веб страни. Вашата лозинка е за пристап до членството на “www.ribar.com.mk”, ве молиме чувајте го добро , и никој и никогаш од “www.ribar.com.mk” нема да ве праша за вашата лозинка. Ако ја заборавите лозинката користете “Си ја заборавив лозинката” копчето.Во овај процес ке бидете прашани за вашето членско име и емаил, па системот ке ви испрати инструкции како да добиете нова лозинка.