www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Сре. Јан. 23, 2019 8:53 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]


Јазик:
www.ribar.com.mk - Регистрација

При регистрирањето на “www.ribar.com.mk” треба да имате во предвид дека податоците кои ги внесувате ќе бидат јавно достапни. Ако не се согласувате со правилата на “www.ribar.com.mk”. наведени долу не се регистрирајте.

И покрај тоа што администраторите ќе се обидат да го избришат или променат секој материјал што носи кршење на закони што е можно побрзо, невозможно е да се видат сите пораки и мислења. Не заборавате дека сите мислења на овој форум ги изразуваат мислењата на самите автори (членови), а не на администраторите, модераторите или вебмастерот (освен мислењата напишани од нив) и соодветно тие не носат никаква одговорност.Основен јазик на форумот е Македонскиот и неговите дијалекти, а препорачливо е користење на кириличното писмо

Вие се согласувате дека нема да пишувате незаконска,сексуално ориентирана,насилничка ,вулгарна заканувачка и застрашувачка содржина и “www.ribar.com.mk” ке биде користен само за информативни намери. Ако не се придржувате на правилата ке бидите банирани и вашиот Интернет провајдер ќе биде известен. IP адресите sе бидат запишуваат за секоја тема/мислење . Се согласуваш дека “www.ribar.com.mk” има право да ги промени темите што мисли дека не се пристојни, да избриши,заклучи или премести тема во секое време. Запомни “www.ribar.com.mk” не е одговорен за изгубени теми од страна на “www.ribar.com.mk” . Кршењето на правилата ќе резултира со забрана за користење на форумот (бан). Ако се повредени законите на Република Македонија или некоја друга држава, доколку е потребно, администраторите може да соработуваат со сите домашни и странски правни институции, откривајќи ги сите потребни информации на прекршителот (IP адреса, e-mail, домашна адреса)