www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Вто Jул 23, 2024 6:51 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2


ЈазикCOLON
www.ribar.com.mk -Регистрација

Со пристапување на “www.ribar.com.mk” (во понатамошниот текст “ние”, “ние”, “нашиот”, “www.ribar.com.mk”, “http://www.ribar.com.mk/forum”), ги прифаќате условите кои се наведени во понатамошниот текст. Доколку не се сложувате со овие услови ве молиме не пристапувајте и/или користите “www.ribar.com.mk”. Ние можеме да ги промениме овие услови било кога но на крајот ќе ве известиме за тоа, меѓутоа би било паметно да сами ги проверите условите за користење додека го користите “www.ribar.com.mk” по измените значи дека ги прифаќате истите во изменета и/или додадени.

Нашиот форум е овозможен од phpBB (во понатамошниот текст “тие”, “они”, “нивниот”, “phpBB програм”, “www.phpbb.com”, “phpBB Групи”, “phpBB Тимови”) која што скрипта е издадена под “General Public License” (во понатамошниот текст “GPL”) и може да биде превземен од www.phpbb.com. phpBB програм само ги олеснува разговорите на мрежата, phpBB Група не е одговорна за она што се одобрува и/или не одобрува како дозволена садржина и/или однесување. За повеќе информации за phpBB, ве молиме посетете ја страната: http://www.phpbb.com/.

Се сложувате дека нема да постирате навредувачки, непристојни, вулгарни, клеветнички, омраза, заканувачки или сексуално насочен посто спрема некого или било каков друг материјал со кој може да ги возменири законите на вашата замја, земјата каде што “www.ribar.com.mk” е сместен или меѓународниот закон. Ако го направите сево ова може да доведе до траен бан на форумот, и исто така ќе испратиме известување до вашит интернет провајдер ако е тоа побарано од нас. IP адресата од сите мислења и теми е меморирана на форумот за заштита од наведените услови. Се сложувате дека “www.ribar.com.mk” има право да ги одстрани, измени, премести или затвори било која тема во било кое време доколку се воочи дека не е во согласност со условите и правилата на форумот. Како член се сложувате вашите информации кои ги внесувате да бидат зачувани во нашата датабаза. Овие информации нема да бидат пренесени на трето лице ваша дозвола, но форумот “www.ribar.com.mk” или phpBB не се одговорни доколку дојде до хакнување на форумот и сите податоци од датабазата бидат преземени од трети лица.
Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2


cron
POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum