Јас пред едно недела дена (викендот со убаво време
) се јавував за да добијам информација за тиквешко што и како до дозволи, али број на концесионер ни на информации ни нигде. Со полиција не можеш да најдеш. И по чиста инженерска логика, ми текна дека некој спомена дека во продавницата за миленици Оскар во Кавадарци се издаваат дозволи, па некако најдов број од таа продавница. Таму ми рекоа дека може на лице место да си извадиме дневни, и 3, да нагласам, ТРИ пати ме препраша дали имам легитимација. И ние од Скопје нели не може да чекаме и на лице место да вадиме дозволи, побарав жиро сметка, не ја знаеше, му побарав број од концесионерот и ми го даде мобилниот 070/ 262 808. Газдата (на Селекта Кавадарци) исто така ме препраша за легитимација за 2011. Дневни ми рече дека се 200денари до Островот, 300денари за цело езеро (односно и улив). Значи старите цени. Да не должам чим се за дневни старите
http://www.mrf1952.mk/dokumenti/CENI%20 ... 202010.pdf провери си за повеќедневните.
Е да да не заборавам сметката е 300040000106055, и кај цел на дознака треба да наведеш за кој ден ти е.
Поздрав