Мајсторот и мрените од Вардар

Мајсторот и мрените од Вардар

Погледнете го видеото со улов на две големи мрени (над 2 кг) на Вардар во Скопје . Мајсторот Џелал самоиницијативно ги врати двете мрени во вода, во присуство на членови-активисти на РИБАР 2011. За убавиот гест, тој ќе добие гратис годишна дозвола за 2019 година за Вардар, Лепенец и Треска.


Медија

Прегледано 7449 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo          spin fly          pastrmka          bistroinspekcija