Мавровско езеро 11.08.2018 (C&R)

Мавровско езеро 11.08.2018 (C&R)

САБОТНО УТРО НА МАВРОВСКО ЕЗЕРО

Пристигнав рано околу 5 часот.
Опремата спремна и познат мамец кашика АБУ ТОБИ 10 гр.
Неколку удари и неколку извадени кленови, едно откачување на клен над 3 кг.
По него дојде и најголемиот клен над 2 кг (по слободна проценка не е мерен).

https://youtu.be/1_bF6gsx9WE

https://youtu.be/9XDak64AIDc


Медија

Прегледано 4157 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo          spin fly          pastrmka          bistroinspekcija