inspekcija

Забрани за риболов
zabrani
Концесионери
KONCESIONERI

Постави прашање

Галерија
Коментари
Последни коментари:
www.ribar.com.mk во четврток 17 април 2014, 04:36: Не сме слушнале за посебна ...
Никола во среда 16 април 2014, 12:54: Значи сакав да прашам дали ...
www.ribar.com.mk во среда 16 април 2014, 08:13: Примено и исправено...
Никола во среда 16 април 2014, 02:53: сакам да прашам како стојат...
Д. Мајковски во вторник 15 април 2014, 16:34: ФОТОГРАФИЈАТА НЕ ОДГОВАРА ...
pavle во понеделник 14 април 2014, 13:35: za tikvesko ezero e a nisto podobro ne e i na mant...
Aco во понеделник 14 април 2014, 05:45: Kazeto go vie,vie sigurno go znaete.A toa sto dire...
Ловро во петок 11 април 2014, 00:41: Едни ќе порибуват ,други ќе...
Igor Frontier во сабота 05 април 2014, 18:19: Браво секој чест, браво за н...
Ribar во сабота 05 април 2014, 02:38: Nemoj samo u Kumanovo da poribuete ,dok vi otidete...
Виц на неодредено

Едниот близнак му вика на другиот:
- Абе кај си ти цел ден?? Мама ме бањаше два пати!

Рибарски приказни и репортажи

 

****
Сите приказни, репортажи и слики можете да ги испраќате на

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите     или да ги постирате на Форумот

  истите ќе бидат објавени на сајтот

**** 

Последно освежено (Понеделник, 13 Февруари 2012 23:43)